Notícies

Una quinzena d’establiments membre del Lloret Convention Bureau reben el Certificat de Excel•lència 2014 de Tripadvisor

Tornar

29/05/2014

La web de viatges Tripadvisor, un dels principals portals de planificació i reserva de viatges del món, ha fet públic el llistat d’establiments guardonats amb el certificat d’excel·lència 2014.

A nivell de l’Estat Espanyol hi han participat 10.242 negocis i Catalunya ha estat la regió més premiada amb 2.083 establiments, 640 dels quals són allotjaments, 1236 restaurants i 207 llocs d’interès.

En total 48 establiments de Lloret de Mar, del sector d’hostaleria, restauració i oferta complementària han rebut aquest certificat que premia els establiments turístics que reben bones opinions dels usuaris de manera regular, i que aconsegueixen mantenir una puntuació mitjana de 4 punts dels 5 possibles que poden obtenir. A més, per tal d’aconseguir el certificat, cal que el perfil de l’establiment tingui una antiguitat mínima d’un any.

Cal destacar les empreses membre del Lloret Convention Bureau que han rebut aquesta distinció. Per una banda, 6 establiments hotelers: Hotel Santa Marta 5*, Hotel Guitart Monterrey 5*, Rigat Park & Spa Hotel 5*, Aparthotel Costa Encantada 4*, Hotel Anabel 4* i Hotel Fergus Plaza París 4*. Pel que fa a l’àmbit gastronòmic, els restaurants Mas Romeu, El Trull, Freu i Sant Pere del Bosc han estat també premiats.

En relació a l’oferta d’oci, s’han guardonat tant empreses privades com el parc Water World com equipaments culturals públics com els Jardins de Santa Clotilde, el Museu del Mar, l’Església Modernista i l’Ermita de Santa Cristina.

Un estudi recent fet a nivell mundial mostra com el 65% dels enquestats són més propensos a reservar hotels dels premis de Tripadvisor que estan basats en opinions positives d’altres usuaris.