Notícies

Lloret de Mar acull les jornades de formació en lideratge de Catalunya de l’empresa Herbalife

Tornar

10/06/2014

L’empresa ja ha confirmat un nou esdeveniment pel proper mes de desembre amb més de 700 participants previstos.

Més de 500 persones han participat aquest cap de setmana en les jornades de Formació en Lideratge de Catalunya que l’empresa Herbalife ha organitzat al Palau de Congressos Olympic de Lloret de Mar.

Aquesta empresa nord-americana, fundada l’any 1980 i dedicada a la producció i comercialització de suplements nutricionals, no és la primera vegada que escull Lloret de Mar per a la celebració dels seus esdeveniments corporatius; el darrer mes desembre va reunir a Lloret un total de 524 persones i ja té tancades noves dates per a la celebració de futurs esdeveniments.

Per tal de fer palesa la seva implicació amb Lloret de Mar i seguint la seva política de responsabilitat social corporativa, Herbalife ha fet efectiu un donatiu de 3.200€ a l’Hospital Sociosanitari de la vila, un centre innovador, obert a noves vies i alternatives, que busca sempre millorar l’atenció als seus usuaris en tots els aspectes possibles.

Des del Lloret Convention Bureau, divisió de Lloret Turisme que promociona el turisme de reunions i esdeveniments a Lloret de Mar, es va facilitar a l’empresa Herbalife l’assessorament necessari en l’organització del programa de la seva estada i se’ls va posar en contacte amb les empreses de Lloret que podien oferir els serveis que el seu esdeveniment requeria.

Lloret de Mar segueix creixent com a destinació de turisme de reunions i esdeveniments. El 2013 la població va acollir més 150 reunions (congressos, convencions i esdeveniments corporatius) amb un total de més de 20.000 delegats. En termes de procedència, més d’un 45 per cent dels esdeveniments corporatius que se celebren a Lloret de Mar provenen del mercat català.