Notícies

El turisme de reunions i esdeveniments porta més de 20.000 delegats a Lloret de Mar

Tornar

25/02/2015

El Lloret Convention Bureau, entitat de gestió público-privada que promociona el turisme de reunions i esdeveniments a Lloret de Mar, ha realitzat avui la seva assemblea anual en la qual ha presentat la memòria anual 2014 i el pla d’accions del 2015

Les principals dades de la memòria del 2014 mostren un augment del nombre de delegats de turisme de reunions i esdeveniments que han passat dels 17.000 del 2013, als més dels 20.000 al 2014. En total des del Lloret Convention Bureaus’han coordinat més de 120 reunions (de més de 50 persones), 90 esdeveniments de festivals i bandes, i més de 50 esdeveniments esportius privats.

Pel que fa els esdeveniments de l’any passat el regidor Jordi Orobitg ha destacat “la captació de potents esdeveniments com el congrés de Gas Natural i la convenció anual de la principal estació de serveis sueca OKQ8 que va portar 550 directius a Lloret de Mar”.

Un altre dada remarcable ha estat l’increment de les peticions d’informació que ha augmentat un 53% respecte el 2013 i les 17 visites de prospecció realitzades que han propiciat la posterior confirmació d’11 esdeveniments.

Pel que fa el pla d’accions es manté l’estratègia en mercats prioritaris com el mercat nacional i Sud de França i també accions directes en altres mercats tradicionals europeus i en els Països Nòrdics.

Aquest 2015 està previst realitzar dues presentacions de destinació a Barcelona: una per a intermediaris de l’àmbit del turisme de reunions i una altra empresarial adreçada a empreses de rellevància.

En l’altre mercat prioritari, el Sud de França, es realitzarà un reforç de promoció important a través d’una acció d’acompanyament estratègic i comercial amb una agència especialitzada que es realitzarà a empreses dels parcs empresarials de Perpignan, Toulouse i Montpellier.

Romà Codina, alcalde de Lloret, ha explicat que “El Pla operatiu de Lloret de Mar que hem presentat la setmana passada ofereix tota una sèrie d’accions, a curt, mig i llarg termini encaminades a la millora integral i a una major especialització de la destinació en els productes que treballem, entre ells el de turisme de reunions i esdeveniments. És una fita d’un gran valor per Lloret de Mar”.