Notícies

Lloret de Mar acull l’escola d’estiu del Partit Popular

Tornar

01/09/2015

Del 3 al 5 de setembre, el Palau de Congressos Olympic de Lloret de Mar acollirà l’escola d’estiu del Partit Popular.

En total, està previst que prop de tres-cents cinquanta representants i militants del partit participin en aquesta trobada, que inaugurarà el dia 3 de setembre la secretària general, Maria Dolores de Cospedal, i que clausurarà el president del Govern Espanyol i del Partit Popular, Mariano Rajoy, el 5 de setembre. També hi participaran la vicepresidenta del Govern Espanyol, Soraya Saéz de Santamaria, el ministre de l’Interior, Jorge Fernández Díaz; d’Educació, Íñigo Méndez de Vigo; de Sanitat, Alfonso Alonso; el portaveu del grup popular al Congrés, Rafael Hernando, i el vicesecretari de Política Social, Javier Maroto. L’esdeveniment també comptarà amb la presència de representants de diferents entitats.

Acollint aquest congrés d’àmbit estatal, Lloret de Mar referma el seu posicionament com una excel·lent destinació per acollir turisme de reunions i esdeveniments. La seva oferta congressual, l’àmplia oferta d’allotjament i serveis especialitzats i les bones comunicacions amb Barcelona i Girona són els seus principals punts forts.

A més, des de l’any 2009, Lloret de Mar compta amb el Lloret Convention Bureau, entitat de gestió publicoprivada que promociona el turisme de reunions i esdeveniments a Lloret de Mar i que aglutina més de 40 empreses especialitzades. L’any passat més de 20.000 delegats varen passar per Lloret de Mar per dur-hi a terme el seu esdeveniment.