Notícies

Lloret de Mar es promociona als països escandinaus

Tornar

25/09/2015

S’està duent a terme a les ciutats d’Estocolm i Oslo un cicle de trobades comercials i presentacions promocionals adreçada a agències de viatges majoristes i minoristes de Suècia i Noruega, i mitjans de comunicació d’ambdós Països Escandinaus.

Lloret Turisme i el Lloret Convention Bureau, juntament amb les empreses Evenia Hotels i Samba Hotels, es troben aquests dies als Països Escandinaus promocionant l’oferta de negocis i esportiva en una acció coordinada pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona amb col·laboració de l’Agència Catalana de Turisme.

Ahir, a l’espai PS Matsal de la ciutat sueca d’Estocolm, es va fer el workshop i es varen realitzar entrevistes amb agents i operadors turístics suecs; entre les agències destacades hi havia Jambo Tours, Trawel AB, Ski Unlimited, Din VenResa, Alpine Legends i Travel2Opera, entre d’altres.

Seguit a la reunió de treball i d’intercanvi entre professionals, es va fer una presentació audiovisual de la destinació Costa Brava i Pirineu de Girona adreçada als vint agents de viatge i als vint-i-cinc periodistes mitjans de comunicació. L’acció va finalitzar amb un còctel gastronòmic, elaborat pel restaurant Els Tinars de Llagostera, amb una estrella Michelin, desplaçat a Suècia per l’ocasió.

Demà, dimecres 23 de setembre, a l’acadèmia Kulinarisk de la ciutat noruega d’Oslo, tindrà lloc el workshop de laCosta Brava i el Pirineu de Girona entre entitats i empreses gironines i quinze agents i operadors turístics i una dotzena de periodistes de l’àrea metropolitana. Després de les reunions de treball, s’oferirà també la presentació de la destinació als assistents, seguit del còctel ofert pel restaurant Els Tinars.

Segons dades ofertes per l’Observatori d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, 758.000 turistes varen visitar Catalunya l’any 2014 . L’estada mitjana dels visitants va ser de 6,2 dies i varen generar una despesa de 151,20 euros per dia i persona. Els turistes escandinaus que viatgen a les diferents destinacions catalanes s’interessen per productes com ara el sol i platja, cultura i activitats d’oci a la natura. El 76,8 % s’allotja en establiments hotelers i el 14,1 % en apartaments turístics.