Notícies

El Lloret Convention Bureau a ple rendiment amb diferents accions promocionals

Tornar

23/10/2015

Aquests dies Lloret ha acollit un famtrip d’organitzadors de turisme de reunions i esdeveniments francesos i aquesta setmana participa al MICE & Sport Fòrum a Eivissa i a l’acció Afterwork del Patronat de Turisme Costa Brava a més d’acollir una convenció de CEPSA

El Lloret Convention Bureau es troba en plena tasca promocional per donar a conèixer l’oferta de turisme de reunions i esdeveniments de Lloret de Mar i consolidar-ne el posicionament.

Aquest cap de setmana Lloret ha participat en un famtrip, organitzat pel Costa Brava Girona Convention Bureau, i ha mostrat la seva oferta especialitzada a aquest grup de set organitzadors de turisme de reunions i esdeveniments que pertanyen, o estan vinculats com a meeting planners, a destacades empreses del món de negocis i esdeveniments francesos.

A més, a partir de demà, el Lloret Convention Bureau participa a la tercera edició del MICE & Sports Fòrum que té lloc aquest cop a Eivissa i que permetrà contactar amb un total de vint agències i operadors turístics internacionals especialitzats en el segment de negocis i turisme esportiu. El format són entrevistes individuals que, en paraules de la directora del Lloret Convention Bureau “ens permeten oferir una atenció personalitzada i presentar els atractius concrets de la destinació per aquests productes”. En aquesta línia cal destacar l’important oferta d’equipaments esportius, ubicats en una mateixa zona, que ofereix Lloret de Mar i que cada cop són més demandats pel turisme MICE que busca completar l’oferta formativa amb activitats complementàries esportives o lúdiques que fomentin els valors corporatius de l’empresa. L’endemà el Lloret Convention Bureau també estarà present a l’acció Afterwork Barcelona que organitza el Costa Brava Girona Convention Bureau. A dia d’avui ja hi ha una cinquantena de professionals confirmats que podran gaudir de la gastronomia del territori i experimentar algunes de les activitats estrella de la nostra oferta i conèixer amb més profunditat la història de la nostra vila a través d’un el taller de daiquiri.

Paral·lelament a totes aquestes accions promocionals per captar nous esdeveniments aquests dies Lloret de Marestà acollint la convenció de CEPSA que ha portat a la ciutat un total de 220 treballadors d’aquesta important companyia energètica. La convenció que té lloc entre l’Hotel Guitart Monterrey i el Teatre de Lloret es combina amb un programa social que inclou un sopar al restaurant El Trull, un sopar de gala al restaurant Mas Marroch i una activitat de team building vinculada al món del vi. L’agència encarregada de la seva organització és Viatges Atlàntida.