Notícies

Lloret CB present a l’European Cities Marketing Spring Meeting de Madrid

Tornar

26/02/2016

S’hi va presentar, com a cas d’estudi, el projecte Olot-Girona-Lloret

Lloret CB es va desplaçar la setmana passada a Madrid per participar a l’European Cities Marketing Spring Meeting, que va tenir lloc a la capital espanyola del 24 al 27 de febrer. Es tracta d’una de les trobades anuals que organitza la xarxa European Cities Marketing, de la qual Lloret Turisme és membre des de l’any passat i que va permetre a Lloret compartir experiències amb altres ciutats europees en temes de màrqueting i promoció de la ciutat.

En aquesta ocasió, l’eix central de la reunió va ser el concepte de marca de ciutat, al voltant del qual van girar les ponències i exposicions de casos reals presentats pels mateixos representants de les ciutats membres de l’associació. Aixàmateix s’hi va fer la presentació de les últimes tendències en el màrqueting de ciutats de la mà de grans experts en la matèria de l’àmbit internacional.

Entre les presentacions programades, es van convidar als els conventions locals de Lloret de Mar, Olot i Girona (Lloret Convention Bureau, Girona City Convention Bureau i Reunions entre volcans) per explicar el nou projecte de promoció conjunta de les tres destinacions en el segment del turisme de reunions que s’ha iniciat aquest mes de febrer. Sota el nom d’Olot-Girona-Lloret, s’ha posat en marxa aquesta col·laboració pionera entre destinacions amb l’objectiu de crear un nou producte de turisme de negocis basat en la complementarietat de tres paisatges totalment diferents a només 35 minuts de distància i amb una especialització pròpia. La presentació es va dur a terme el dimecres i va despertar l’interès d’altres destinacions que veuen com la col·laboració entre ciutats pot resultar molt beneficiosa per a totes les parts implicades.

En paraules d’Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme i directora del Lloret Convention Bureau: “Per a Lloret de Mar resulta molt beneficiós formar part d’aquesta xarxa europea de ciutats ja que ens permet compartir experiències amb altres ciutats i conèixer què estan fent i com ho estan fent altres destinacions com la nostra. Que aquesta vegada ens hagin convidat a explicar el nostre projecte Olot-Girona-Lloret demostra que és un projecte innovador del qual esperem començar a veure els fruits ben aviat.”