Notícies

El Lloret Convention Bureau participa en el Meeting & Incentive Summer Forum a Sevilla

Tornar

06/07/2017

Lloret de Mar, 7 de juny del 2017. El Lloret Convention Bureau va participar la setmana passada en el Meeting & Incentive Summer Forum, el workshop de referència del sector MICE en l’àmbit europeu, que es va celebrar a Sevilla del 27 de juny a l’1 de juliol.

L’esdeveniment s’organitza en dues tandes de reunions de dos dies de durada on hi participen gairebé 200 compradors per opció arribant així­ als gairebé 400 compradors (agències organitzadores d’esdeveniments, travel managers i associacions) amb els quals tots els proveïdors poden dur a terme una agenda de reunions. En el cas del LloretCB, es va entrevistar amb 52 empreses, principalment agències organitzadores d’esdeveniments provinents dels mercats prioritaris en l’estratègia de promoció del Lloret Convention Bureau: França, Regne Unit, Espanya i països nòrdics.

A més de les reunions, l’esdeveniment compta amb un important programa paral·lel de networking que permet a tots els assistents interactuar entre ells i coincidir amb professionals en activitats i àpats per poder seguir amb les converses professionals en un espai més distès.

En aquesta acció, el Lloret Convention Bureau va estar acompanyat per representants lloretencs d’Evenia Hotels i d’altres institucions del territori com el Catalunya Convention Bureau i el Costa Brava Girona Convention Bureau.

En paraules de Montse Belisario, directora del Lloret Convention Bureau: “La dinàmica d’aquest esdeveniment permet que en cinc dies puguem interactuar amb més de 360 compradors i gairebé 300 proveïdors, un èxit de convocatòria que fa que cada any decidim repetir en aquesta acció i incorporar-la en el nostre pla d’accions anual”.

Anualment, l’empresa anglesa Worldwide Events, una divisió de Big Worldwide, organitza diferents workshops en l’àmbit mundial.