Notícies

LLORET DE MAR, PRESENT A LA WORLD TRAVEL MARKET DE LONDRES

Tornar

10/11/2016

Lloret de Mar, 10 de novembre del 2016. L’Ajuntament de Lloret de Mar i Lloret Turisme s’han desplaçat a Londres aquesta setmana per a participar a la World Travel Market (WTM), una de les principals fires del sector turí­stic a nivell mundial, que ha tingut lloc del 7 al 9 de novembre.

Durant els tres dies que ha durat la fira, els representants institucionals i tècnics de Lloret de Mar es van reunir amb els principals operadors turí­stics internacionals amb seu al Regne Unit que treballen amb Lloret i també amb alguns que estan interessats a fer-ho en un futur per a presentar-los la destinació i buscar futures vies de col·laboració.

En total han estat més d’una vintena de reunions amb operadors i també amb empreses de solucions tecnològiques per a smart cities i diferents proveïdors per a planificar accions i esdeveniments per a l’any que ve.

En representació de Lloret de Mar, també s’han desplaçat fins a la WTM representants d’establiments privats com Guitart Hotels, Rosamar Hotels, Don Juan Hotels, Garbí­ Hotels, Hotel Xaine Park, HTop Hotels, Aqua Hotels i agències com Traveltec i Evenia Travel Services, així­ com d’altres de receptives del territori que operen a Lloret.

En el context de la WTM, ahir al vespre Lloret Turisme va participar en un workshop amb 150 operadors britànics interessats a conèixer noves destinacions per incorporar-les a la seva oferta de producte vacacional organitzat pel mitjà professional Travel Weekly i l’associació European Cities Marketing (ECM), de la qual Lloret Turisme forma part des del 2015. Així­ mateix, i relacionat amb ECM, el Lloret Convention Bureau es trobava ahir a Brussel·les per participar en el Meet Europe Workshop on va presentar la destinació als representants del segment associatiu i corporatiu internacional.

En paraules de Jaume Dulsat, alcalde de Lloret de Mar: “És imprescindible que Lloret de Mar estigui present a la World Travel Market, on es reuneixen en un mateix espai els principals agents turí­stics a nivell mundial. Aquest any ens hem pogut reunir amb els principals operadors britànics, a través dels quals hem percebut l’optimisme de cara a la propera temporada i el seu interès a seguir apostant per la nostra ciutat, el que confirma la tendència de recuperació del mercat britànic a la Costa Brava”. En relació amb la trobada d’alcaldes i regidors de turisme de destinacions lí­ders en sol i platja de l’Estat espanyol que va tenir lloc dimarts, afegeix: “Hem iniciat un fòrum d’intercanvi de coneixements amb altres destinacions turí­stiques amb les quals compartim reptes i oportunitats, esperem continuar amb aquestes trobades en un futur proper.”

La Fira World Travel Market ha celebrat enguany la 37a edició amb l’assistència de més de 50.000 professionals del sector turí­stic així­ com la presència de 5.000 expositors de 182 països d’arreu del món.

El mercat britànic es va posicionar el 2015 passat com el tercer mercat emissor més important a Lloret de Mar amb 92.446 viatgers, només superat per Espanya i França. Aquest 2016 Lloret ha rebut, de gener a agost, més de 66.000 viatgers procedents del Regne Unit.