Notícies

EL LLORET CONVENTION BUREAU CELEBRA LA FESTA DEL SEU DESÈ ANIVERSARI

Tornar

21/10/2019

El Lloret Convention Bureau va celebrar dijous a la nit un còctel per commemorar els deu anys d’existència de l’entitat.

La celebració va comptar amb la participació dels representants de les empreses membres del Lloret Convention Bureau, de les institucions i les entitats col·laboradores del territori com el Catalunya Convention Bureau i el Costa Brava Girona Convention Bureau, i d’organitzadors d’esdeveniments que han confiat en l’entitat i en la destinació en els últims deu anys per a l’organització dels seus congressos i esdeveniments corporatius.

Fundat el 2009, el Lloret Convention Bureau va ser una iniciativa pionera en la col·laboració publicoprivada del sector turístic lloretenc amb l’objectiu de potenciar el segment del turisme de reunions a Lloret de Mar. Actualment compta amb cinquanta membres del sector d’allotjament, centres congressuals, restauració, espais singulars, serveis especialitzats i activitats.

Per a complementar la celebració, durant el divendres es van organitzar una sèrie d’experiències culturals, esportives i gastronòmiques per als membres participants amb l’objectiu que puguin descobrir de primera mà diferents projectes, espais singulars i propostes d’activitats que es poden dur a terme a la destinació enfocades al turisme de negocis.

En paraules de Jaume Dulsat, Alcalde de Lloret de Mar: “El Lloret Convention Bureau és un clar cas d’èxit com a projecte de col·laboració publicoprivada que ens ha permès posicionar-nos amb una oferta estructurada i professional”.

Durant els últims deu anys Lloret de Mar ha acollit més de 220.000 delegats d’àmbits professionals molt diversos que han participat en més de 1.000 reunions i ha sigut seu de més de 750 festivals i actuacions de grups provinents de multitud de països europeus, el que ha situat la destinació com un dels principals centres de turisme de reunions i esdeveniments de Catalunya.

Dues presentacions mundials d’Audi, dels models A1 SportBack i R8 Spider, o la trobada mundial TBEX, que va reunir més de 800 bloguers de viatges, escriptors de mitjans en línia i creadors de contingut, són només alguns exemples d’esdeveniments que han tingut lloc a Lloret de Mar en els últims anys i que han ajudat a posicionar la destinació i el Lloret Convention Bureau en el sector MICE nacional i internacional.