Activitats

Lloret de Mar t’ofereix una àmplia oferta d’activitats de team building a la Costa Brava, a prop de Barcelona. No et perdis les millors propostes d’activitats per a empreses o col·lectivitats a la Costa Brava.

St. Trop’ Disco

St.Trop´ Disco és el principal centre d’oci nocturn de Lloret de Mar des del 1962. Situat a Lloret de Mar (al carrer Baix de la Riera, 16), St.Trop´ Disco compta amb una superfície de 1.480 m2 i una capacitat per a 1.996 persones. El local disposa de tres plantes (pista de ball / primera planta – àrea chill-out / segona planta – SKY (champagne room) / tercera planta) i nou bars diferents. La sala SKY i la terrassa s’han convertit en el punt de trobada més modern i actual de la vida nocturna de Lloret.

St.Trop´ Disco, la discoteca pionera a la Costa Brava, ofereix un nou concepte de festes amb la increïble experiència de tants anys de música disco i una actitud oberta a “fer amics”, un referent de la vida nocturna global, que l’ha fet famosa durant tots aquests anys arreu d’Europa i coneguda per diverses festes inoblidables que s’hi han celebrat tant en el passat com en l’actualitat.

Partint del concepte “alguna cosa més” o del “nosaltres sabem el camàcap a un món meravellós” fins als “estius de luxe” d’avui dia, els fans de St.Trop´ Disco han estat sempre satisfets de comptar amb un club propi, un lloc per fer amics i trobar-se, un lloc de visita obligada amb el millor ambient durant cinc dècades. Cap altre local de Lloret de Mar us pot oferir una experiència tan única i emocionant…! Us convidem a gaudir de les millors nits al nostre costat, a St.Trop´ Disco.

Localització

Vull més informació sobre
St. Trop’ Disco

C/ Baix de la Riera, 16
17310 Lloret de Mar (Girona) - Espanya

+34 972 37 31 04

info@sttrop.com