Notícies

ORGANITZA UNA FORMACIÓ EN VENDES A TRAVÉS DE LES XARXES SOCIALS PER A LA INDÚSTRIA MICE EL LLORET CONVENTION BUREAU ORGANITZA UNA FORMACIÓ EN VENDES A TRAVÉS DE LES XARXES

Tornar

13/04/2021

Una cinquantena de professionals del sector turístic lloretenc s’han inscrit en aquesta iniciativa que complementa el Pla de Transformació Digital de la destinació en el segment de turisme de reunions.

 

El Lloret Convention Bureau ha programat per a aquest mes d’abril dues sessions formatives per als seus membres amb la voluntat de potenciar l’estratègia de comercialització i de comunicació digital de la destinació per aprofundir en la transformació digital en el món de les vendes en la indústria MICE.

Es tracta d’una formació pràctica que se centra en les dues principals xarxes socials utilitzades pels professionals del turisme de reunions (Linkedin i Twitter) durant la qual s’ofereixen informació i eines per adaptar aquesta indústria al context socioeconòmic i tecnològic actual i potenciar les vendes a través del canal social.

La primera de les jornades va tenir lloc dimarts passat i la segona es farà el proper dia 21 i es duen a terme de manera presencial al Teatre Municipal de Lloret de Mar seguint totes les recomanacions sanitàries indicades.

Per a aquestes sessions s’ha confiat en l’empresa MS&MR Meet, una consultora i agència de comunicació especialitzada en el sector MICE i en el posicionament digital, que ofereix un programa totalment adaptat que permeti als professionals lloretencs interactuar amb clients potencials i maximitzar els processos de compra en el segment MICE.

Aquesta formació complementa el Pla de transformació digital de Lloret de Mar que s’ha desenvolupat durant els últims mesos a la destinació i que ha permès que una seixantena de professionals d’allotjaments i agències de viatges de Lloret de Mar poguin desenvolupar noves estratègies digitals. A més de convidar els membres del Lloret Convention Bureau a participar a les sessions també s’ha ofert la possibilitat que els participants al Pla de transformació digital hi puguin assistir per ampliar els coneixements apresos durant el programa formatiu de l’hivern passat amb uns continguts específics per al turisme de negocis.

En paraules de Montse Belisario, directora del Lloret Convention Bureau: “Amb aquesta formació volem seguir donant suport i eines als nostres membres perquè puguin desenvolupar una estratègia comercial digital competitiva i per continuar fent de Lloret de Mar un referent en el turisme de reunions tant a nivell nacional com internacional. Trobades d’aquest tipus que es fan de manera presencial i seguint els protocols sanitaris pertinents són un pas endavant cap a la nova normalitat i cap a la recuperació i la reactivació del turisme de reunions”.

El mes de desembre passat el Lloret Convention Bureau també va organitzar una formació, en aquest cas telemàtica, sobre tendències en el sector MICE amb eines i consells per reactivar la indústria del turisme de reunions amb la col·laboració de l’empresa Eventoplus.