Notícies

150 Tècnics Superiors Sanitaris es reuneixen a Lloret per conèixer els darrers avanços en seguiment, diagnòstic i tractament del càncer de mama

Tornar

11/06/2013

  • Serà en el marc de les I Jornades Científiques de Tècnics Superiors Sanitaris

Lloret de Mar, 7 de juny 2013.- A partir de demà, dissabte, Lloret de Mar es converteix en la seu de les I Jornades Científiques de Tècnics Superiors Sanitaris; unes jornades organitzades per l’Associació Professional de Tècnics Superiors Sanitaris de Catalunya  (FETESS) amb la col·laboració de la Federació Estatal de Tècnics Superiors Sanitaris (FETES) i el Col.legi Professional de Tècnics Superiors de la Comunitat Valenciana. Un total de 150 professionals, unes xifres que dupliquen l’assistència inicialment prevista, coneixeran els darrers avenços en seguiment, diagnòstic i tractament del càncer de mama.

A l’acte inaugural que tindrà lloc dissabte, a les 09:30h, a l’auditori Evenia Olympic Palace hi assistirà el  Dr. Josep Trias i Figueres en representació del Conseller de Salut; Romà Codina i Maseras, Alcalde de Lloret de Mar; Sr. Juan Felipe Rodríguez Ballesta, President del Col·legi Profesional de Tècnics Superiors Sanitaris de la Comunitat Valenciana i  de la Federació Estatal de Tècnics Superiors Sanitaris (FETES); la Sra. Mª Esther García Guantes, Presidenta de les jornades i José Joaquín Durán González, Vicepresident de FETESS-Catalunya.

José Joaquín Durán González ha explicat que aquestes jornades “donen una visió completa del càncer del mama recollint tots els avenços tecnològics més rellevants pel diagnòstic i tractament en radioteràpia aixàcom també els avenços en biologia molecular y noves tècniques més sensibles dels laboratoris d’anatomia patologica i anàlisis clínic. A més és una bona oportunitat per intercanviar opinions i experiències amb altres professionals Tècnics Superiors Sanitaris.

 El Lloret Convention Bureau, entitat de promoció de la destinació en l’àmbit del turisme de reunions ha participat en l’assessorament tècnic i logístic del congrés i en la preparació del programa social paral·lel a les jornades informant i configurant una proposta que s’ajusti al màxim a les necessitats del congrés. Un recolzament que els organitzadors han considerat de gran vàlua.

 Aquest congrés es suma a altres jornades i reunions que ha acollit recentment la vila com la convenció anual de la Mútua General de Catalunya, la jornada municipalista d’Esquerra Republicana de Catalunya, la convenció de l’empresa Hostali especialitzada en productes de neteja i higiene