Notícies

Sant Pere del Bosc escollit millor restaurant de Catalunya pels usuaris de TripAdvisor

Tornar

27/06/2013

El Restaurant Sant Pere del Bosc de Lloret de Mar acaba de ser nombrat millor restaurant de Catalunya segons els usuaris del portal de viatges TripAdvisor. Per primera vegada el restaurant avança establiments il·lustres com són Aragon de Sant Andreu de la Barca i El Celler de Can Roca de Girona i es col·loca en la primera posició d’un total de més de 11.000 establiments de restauració catalans.

Aquest reconeixement a Sant Pere del Bosc es suma també a l’èxit obtingut per 14 restaurants de Lloret de Mar que han rebut aquest any el Certificat d’Excel·lència 2013 de TripAdvisor. Un certificat que els situa entre el 10% de les empreses amb millors resultats de tot el món i que s’atorga als negocis que han obtingut de forma continuada puntuacions altes per part dels viatgers de TripAdvisor.

TripAdvisor és el major portal de viatges amb més de 200 milions de visitants únics al mes i més de 100 milions d’opinions i comentaris i un lloc de referència per als viatgers en la recerca d’informació sobre hotels, restaurants i destinacions turístiques.

Lloret de Mar ha apostat aquest 2013 per a augmentar la seva presència a TripAvisor amb una acció destinada a promocionar la destinació en dos dels mercats prioritaris: Espanya i França. L’acció, que s’emmarca dins una acció general duta a terme en col·laboració amb el Patronat de Turisme Costa Brava Girona i altres municipis turístics de la Costa Brava amb l’objectiu de donar més visibilitat a la zona, va començar el passat mes de maig i s’allargarà durant tot un any en el que Lloret de Mar comptarà amb una pàgina pròpia esponsoritzada de destàen les versions espanyola i francesa de TripAdvisor. Amb aquesta acció es pretén reforçar la informació sobre la població al portal i incidir de manera directe en dos públics que representen més del 50% dels visitants que anualment rep Lloret de Mar.