Notícies

El Circuit de Barcelona-Catalunya i Lloret de Mar uneixen esforços promocionals per potenciar el Premi d’Espanya de F1

Tornar

21/02/2014

Els membres fundadors del Lloret Convention Bureau i Lloret Turisme fan una visita a les instal·lacions del circuit

L’alcalde de Lloret de Mar, Romà Codina, i empresaris hotelers de Lloret de Mar pertanyents al Lloret Convention Bureau, entitat que promociona el turisme de reunions i esdeveniments a Lloret de Mar, varen fer ahir una visita al Circuit de Barcelona-Catalunya amb l’objectiu de conèixer l’equip humà, instal·lacions, serveis i diferents paquets d’experiències i propostes que ofereixen amb l’objectiu de poder sumar esforços en la projecció d’aquest esdeveniment.

Lloret de Mar és una destinació amb una llarga trajectòria vinculada al món del motor i cada any rep milers de seguidors de F1. És per això que des de l’any passat s’està treballant conjuntament amb el Circuit de Barcelona-Catalunya per atreure clients potencials.

Fruit d’aquesta col·laboració es crea l’esdeveniment Lloret Formula Weekend, un cap de setmana que coincideix amb el Gran Premi d’Espanya, en què Lloret de Mar es tematitzarà al voltant del món de Fórmula 1 oferint ple d’activitats en què els visitants podran viure l’experiència de pilotar un Ferrari, participar en una competició de simuladors de F1, vibrar amb l’exhibició d’autèntics monoplaces rodant pels carrers de Lloret i un munt d’altres propostes com la fira de mostres de motor amb productes oficials de les primeres marques, música en viu al carrer i sessions de DJ a les millors discoteques i al Gran Casino Costa Brava.

Diferents operadors ja han inclòs el Lloret Formula Weekend en la seva comercialització i en paraules del regidor de Turisme, Jordi Orobitg: “Se’ns han adreçat diferents agents de viatges internacionals interessats a poder incloure aquest esdeveniment en els seus catàlegs en futures edicions”.

L’any 2011, 64.000 persones varen participar en el Gran Premi de Fórmula 1, 81.000 l’any 2012 i 94.000 l’any passat, amb un espectacular augment del públic internacional, que va arribar fins al 60%.