Agències especialitzades

Luxtour

Proposta de l’empresa LuxTour:

1. Ens encarreguem de la recepció de clients individuals, grups i clients VIP

2. Realitzem reserves a hotels de qualsevol categoria

3. Oferim trasllats en automòbils i autobusos de qualsevol classe

4. Proporcionem la carta d’invitació oficial per que els equips puguin obtenir el visat gratuït per a la seva estància a Espanya. També contem amb el recolzament de l’ajuntament de la ciutat de Lloret de Mar, on es celebrarà el torneig

5. Oferim els serveis de guies, intèrprets i acompanyaments amb persona de parla russa.

6. Rebem tant als equips com als seus seguidors:

– Organització de partits amistosos amb l’equip de veterans del FC Barcelona.

– Entrades per els partits al Camp Nou

– Organització d’excursions amb visita als museus del FC BARCELONA i RCD ESPANYOL.

7. Dissenyem programes d’oci i excursions:

– Barcelona, Port Aventura, etc.

– Niza, París, Madrid, València, Saragossa

– Viatges gastronòmics (Espanya-França)

– Pesca marítima, caça, busseig.

8. Si ho desitja, podem organitzar estàncies esportives de qualsevol nivell i en qualsevol època de l’any, amb allotjament a hotels de 2** a 5*****. Gràcies a un clima excel·lent (+15, +20 al hivern), en un entorn lliure de contaminació i la proximitat del mar. Lloret reuneix totes les condicions necessàries per la organització d’entrenaments, competicions i estàncies destinades a millorar la salut dels nens durant tot l’any.

9. Podem organitzar campaments infantils de 2 a 3 setmanes de duració que combinen la pràctica de l’esport amb l’aprenentatge d’idiomes (futbol + inglés+ espanyol).

Estem oberts a qualsevol proposta i ens adaptem totalment a les seves necessitats.

– A Lloret de Mar, Espanya, a 60 kilòmetres de Barcelona, es celebra el torneig infantil més famós del món, el MIC (Mediterranian International Cup), en el que participen els millors equips de futbol internacional: FC Barcelona, Inter de Milan, Manchester United, Real Madrid, Liverpool, Bayern de Múnich, aixàcom les seleccions de Brasil, Mèxic, Austràlia, Emirats Àrabs, etc.

– Els hi oferim una possibilitat única d’assistir als partits del torneig en qualitat d’observadors per adquirir una valuosa experiència.

Aquest any també oferim la oportunitat de participar als tornejos internacionals organitzats per la escola de futbol del RCD Espanyol amb el recolzament de la nostra empresa Luxtour. Totes les competicions tenen lloc en els mateixos camps de nivell internacional en els que es disputen els partits del MIC. Existeixen condicions especials per els responsables dels grups.

10. Organització de festivals internacionals d’arts escèniques a Espanya, França i Andorra.

En el marc del festival internacional es celebra un concurs amb participació d’artistes d’ Espanya, Alemanya, Itàlia, Rússia, Ucraïna, Bielorússia, Letònia, el Caucas, Kazajstan i Turkmenistan. El festival dóna un impuls especial al desenvolupament creatiu i creixement professional, i obre grans possibilitats i perspectives per els seus participants.

Localització

Vull més informació sobre
Luxtour

Avinguda Just Marlès, 3 Baixos 1 - 17310 Lloret de Mar (Girona) - Espanya

+34 972 33 34 57

info@luxtour.es