NEWS

L’empresa sueca Korpen, especialitzada en organitzar lligues esportives, confirma un dels seus esdeveniments a Lloret de Mar

Com back

11/06/2015

Korpen, una empresa especialitzada en organitzar lligues de diferents disciplines esportives, va realitzar recentment una visita de prospecció a Lloret de Mar, de la mà del Lloret Convention Bureau, a fi de conèixer l’oferta de la destinació en el segment de turisme de reunions i esportiu. Durant la visita, els més de 30 professionals de Korpen que van viatjar a Lloret, varen poder conèixer les instal·lacions de l’àrea esportiva, l’oferta d’allotjament propera i especialitzada en acollir participants d’esdeveniments i reunions, restaurants amb gran capacitat per a l’organització de sopars de gala i altres espais singulars de la població.

Fruit d’aquesta visita de prospecció, l’empresa Korpen ja ha confirmat un esdeveniment de l’1 al 5 de maig del 2016 que comptarà amb 550 participants provinents de Suècia, i serà una primera presa de contacte de cara a poder ampliar les seves accions a Lloret de Mar en un futur proper.

Aquest any, el Lloret Convention Bureau està apostant fort pel posicionament de la destinació com a MICE&Sports, una demanda que s’ha detectat que té especial valor en els països ní²rdics i escandinaus, on s’aprecia la proximitat de les instal·lacions, la bona relació qualitat-preu i la climatologia de Lloret de Mar tant per l’àmbit esportiu com MICE.

Per altra banda, l’auditori Palau de Congressos Olympic va acollir el cap de setmana passat les III Jornades Cientí­fiques de Tècnics Superiors Sanitaris que va comptar amb uns 200 participants i que es va centrar en el diagní²stic i investigació de malalties rares i minoritàries. L’Associació Professional de Tècnics Superiors Sanitaria de Catalunya (FETESS) ha repetit seu ja que l’any 2013 ja va escollir Lloret de Mar per a les seves primeres jornades.