НОВОСТИ

El Lloret Convention Bureau participa en la I Jornada Innovació OPC Catalunya

возвращение

06/02/2018

El Lloret Convention Bureau, Reunions entre Volcans i el Girona City Convention Bureau, com a membres del projecte Olot-Girona-Lloret (OGL), han participat aquest matàen la I Jornada d’Innovació d’OPC Catalunya, que ha tingut lloc a l’Hotel Alimara de Barcelona i que ha comptat amb la participació d’una trentena de professionals del sector MICE de Catalunya.

En aquesta primera edició de la jornada, organitzada per OPC Catalunya, l’Associació d’empreses organitzadores de congressos i reunions, s’han presentat diverses propostes innovadores del sector MICE a Catalunya que poden ser d’interès per ser incorporades en l’organització de congressos i esdeveniments del territori.

En el cas del projecte OGL, s’ha escollit el projecte com a cas d’innovació en l’àmbit de la comercialització ja que ofereix una proposta conjunta dels tres territoris seguint una estratègia comercial unificada. Es tracta d’un acord de col·laboració pioner en aquest tipus d’aliances en el segment MICE a Catalunya i a l’Estat espanyol que ofereix un producte transversal, versàtil i creatiu que constata el potencial de les terres gironines com a destinació de turisme de negocis. Com a valor afegit per al client destaca la possibilitat de descobrir tres paisatges molt diferents a només 35 minuts de distància i la possibilitat de tenir un interlocutor únic per als tres territoris.

En paraules de Montse Belisario, directora del Lloret Convention Bureau: “Participar en aquesta jornada ens ha donat l’oportunitat d’explicar què és i com evoluciona el projecte OGL als professionals del sector MICE de Catalunya i mostrar-los les novetats al respecte. A través d’OGL, els podem oferir una alternativa a les destinacions més clàssiques del territori i és interessant que coneguin les nostres propostes per tal que puguin sorprendre els seus clients. ”

El projecte Olot-Girona-Lloret, nascut el 2015, engloba les tres úniques iniciatives locals estructurades i especialitzades en turisme de reunions a les comarques de Girona (Reunions entre Volcans, Girona City Convention Bureau i Lloret Convention Bureau) i va ser creat amb l’objectiu d’oferir una proposta conjunta i diferenciada dels tres territoris.